Політична регіоналістика : навчально-методичний посібник для здобувачів третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти - Милосердна, І. М.; Краснопольська , Т. М. (Одеса : Фенікс, 2021)
Навчально-методичний посібник призначений для надання методичної підтримки здобувачам вищої освіти, які вивчають дисципліну «Політична регіоналістика». У навчально-методичному посібнику викладено зміст навчальної дисципліни за темами лекцій та практичних занять, практичні завдання з курсу, перелік тем для самостійної роботи, питання для перевірки знань з навчальної дисципліни, перелік тем рефератів та список рекомендованої літератури. Навчально-методичний посібник підготовлено відповідно до освітньо- наукової програми вищої освіти за спеціальністю 052 «Політологія» та рекомендовано використовувати у навчальній роботі при підготовці фахівців за третім (освітньо-науковим) рівнем вищої освіти.
Милосердна І. М. Політична регіоналістика : навчально-методичний посібник для здобувачів третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти / І. М Милосердна, Т. М. Краснопольська. - Одеса : Фенікс, 2021. - 54 с. - Сер. «Навчально-методичні посібники». Режим доступу : https://doi.org/10.32837/11300.14770
Keywords: політична регіоналістика; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES; регіональна політика; регіоналізм; регіональна ідентичність; Федералізм; Адміністративно-територіальний поділ; місцеве самоврядування; роль політичного регіоналізму