Довідник захищених дисертацій на здобуття наукового ступеня кандидата і доктора юридичних наук за спеціальністю 12.00.05 - трудове право; право соціального забезпечення в Україні (1991-2012 рр.) - Чанишева, Галина Іванівна; Короткий, Тимур Робертович; Хендель, Наталія Володимирівна (Одеса : Фенікс, 2013)
Довідник містить інформацію про захищені в Україні з 1991-го по 2012 р. дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата і доктора юридичних наук за спеціальністю 12.00.05 - трудове право; право соціального обеспечения. Видання включає три покажчики: алфавітний, предметний і хронологічний, в яких наводяться загальні списки дисертацій на здобуття наукового ступеня кандидата і доктора юридичних наук за спеціальністю 12.00.05, а також окремі списки дисертацій на здобуття наукового ступеня доктора юридичних наук за цією спеціальністю. Книга розрахована на науковців, викладачів (наукових керівників), аспірантів, студентів, усіх, хто цікавиться розвитком вітчизняної науки трудового права та права соціального забезпечення.
Довідник захищених дисертацій на здобуття наукового ступеня кандидата і доктора юридичних наук за спеціальністю 12.00.05 - трудове право; право соціального забезпечення в Україні (1991-2012 рр.) : довід. / укл., передмова, вступ Г. І. Чанишева, Т. Р. Короткий, Н. В. Хендель. – Одеса : Фенікс, 2013. – 176 с.
Keywords: трудове право; право соціального забезпечення; довідник захищених дисертацій; кандидат юридичних наук; доктор юридичних наук; трудовое право; право социального обеспечения; справочник защищенных диссертаций; кандидат юридических наук; доктор юридических наук; labour law; social security law; Handbook of defended thesis; PhD in Law; Doctor of Law