Die Evolution des individuellen Konzeptes KLOSTER im deutschen (am Beispiel der Werke von Hermann Hesse) - Zhyhorenko, I. J.; Жигоренко, Ірина Юріївна; Жигоренко, І. Ю. (My University, 2016)
Особистісна картина світу відбивається одиницями тезаурусного рівня, завдяки об’єднанню цих семантично складних угруповань мовна особистість висловлює мотиваційні орієнтири – «вічні», непорушні для неї істини, які в значній мірі визначають її життєву домінанту.

Personal worldview is reflected through thesaurus level units, due to combining these semantically difficult groups linguistic persona expresses motivational landmarks –“eternal” unshakable truths which largely determine its life dominant.
Еволюція індивідуального концепту KLOSTER в німецькій мові (на прикладі творів Германа Гессе).
Zhyhorenko I. J. Die Evolution des individuellen Konzeptes KLOSTER im deutschen (am Beispiel der Werke von Hermann Hesse) / I. J. Zhyhorenko // Одеський лінгвістичний вісник. - 2016. - Вип. 8. - С. -25.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION; картина світу; тезаурусний рівень; мотиваційні орієнтири; мовна особистість; worldview; thesaurus level; motivational landmarks; linguistic persona