Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Українська мова (за професійним спрямуванням)» - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2026)
Комплекс включає: 1. Силабус навчальної дисципліни «Українська мова (за професійним спрямуванням)» Світлицька Віолета Романівна. 2. ОК1 Конспект лекцій з дисципліни «Українська мова (за професійним спрямуванням)» Світлицька В.Р., Змінчак Н.М. 3. ОК1 Навчально-методичні рекомендації до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «Українська мова (за професійним спрямуванням)» . 4. Робоча програма навчальної дисципліни «Українська мова (за професійним спрямуванням)» Світлицька Віолета Романівна.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Українська мова (за професійним спрямуванням)» ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2026. Режим доступу: