Місце міжнародного приватного права в правовій системі та його співвідношення з міжнародним публічним правом - Антонюк, Л. О.; Antonjuk, L. O. (Одеса : Юрид. л-ра, 2014)
Статтю присвячено висвітленню проблеми місця міжнародного приватного права в правовій системі як загалом, так і кожної держави зокрема, і залежно від наукового підходу, який обрано для вирішення цього питання, а також дослідженню співвідношення міжнародного приватного та міжнародного публічного права в контексті компаративізму.
Антонюк Л. О. Місце міжнародного приватного права в правовій системі та його співвідношення з міжнародним публічним правом / Л. О. Антонюк // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.) Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОН України; НУ ОЮА. – Одеса : Юрид. л-ра, 2014. – Вип. 72. – С. 161-170.
Keywords: міжнародне приватне право; природа міжнародного приватного права; місце міжнародного приватного права; співвідношення міжнародного приватного та публічного права; компаративістика в контексті приватного та публічного права; международное частное право; природа международного частного права; место международного частного права; соотношение международного частного и публичного права; компаративистика в контексте частного и публичного права; international private law; nature of international private law; place of private international law; relationship between international private and public law; comparative studies in context of private and public law