Поняття цінностей та їх значення для держав кандидатів на вступ до Європейського Союзу - Філіпенко, Дар'я Сергіївна (Одеса : Гельветика, 2020)
У статті висвітлено, що запровадженя цінностей яких дотримується Європейський Союз в кожній країні може покращити життєвий рівень на тільки окремої країни, а й усього світу та призвести до процвітання у вісх сферах життєдіяльності. Цінності є ідеальною моделлю для окремого суспільства в конкретний час і вони постійно вдосконалюються.
Філіпенко Д. С. Поняття цінностей та їх значення для держав кандидатів на вступ до Європейського Союзу /Д. С. Філіпенко // 75-а річниця ООН – сучасний стан та розвиток міжнародного права : збірник матеріалів Всеукр. наук. студент. конф. (м. Одеса, 30 листопада 2020 р.) / МОН України, НУ "ОЮА" ; відп. вед. М. Р. Аракелян. - Одеса : Гельветика, 2020. – С. 361-363.
Keywords: Європейський Союз; цінності Європейського Союзу; Лісабонський договір; держави-кандидати