Криміналістичний портрет озброєного злочинця - Калюга, К. В.; Калюга, К. В.; Kaliuha, K. V. (Одеса : Видавничий дім "Гельветика", 2017)
Стаття присвячена аналізу та виділенню основних типових криміналістичних характеристик особи озброєного злочинця і на цій основі запропоновано шляхи використання цих відомостей як орієнтуючої інформації, що дозволяє визначити коло осіб, причетних до вчинення злочину, з подальшою їх ідентифікацією.

Криминалистический портрет вооруженного преступника. Статья посвящена анализу и выделению основных типовых криминалистических характеристик личности вооруженного преступника и на этой основе предложены пути использования этих сведений как ориентирующей информации, что позволяет определить круг лиц, причастных к совершению преступления, с последующей их идентификацией.

A criminalistical portrait of an armed criminal. The article is devoted to the analysis and identification of the main typical criminalistical characteristics of the person of an armed criminal and, on this basis, the ways of using these data as orienting information to identify the circle of persons involved in the commission of a crime and their subsequent identification are suggested.
Калюга К. В. Криміналістичний портрет озброєного злочинця / К. В. Калюга // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: В. В. Завальнюк (голов. ред.) [та ін.]. – Одеса : Видавничий дім "Гельветика", 2017. – Вип. 78. – С. 68-74.
Keywords: криміналістична характеристика злочину; особистість злочинця; психологічна мотивація; криміналістичні особливості особистості озброєного злочинця; типи озброєних злочинців; криминалистическая характеристика преступления; личность преступника; психологическая мотивация; криминалистические особенности личности вооруженного преступника; типы вооруженных преступников; criminalistical characteristics of a crime; identity of a criminal; psychological motivation; forensic characteristics of the personality of an armed criminal; types of armed criminals