Цтвільно-правові аспекти міжнародного викрадення дітей - Недоспасова, Діана Василівна (Одеса: Фелікс, 2021)
У статті розкриваються питання застосування Гаазької конвенції про цивільно-правові аспекти міжнародного викрадення дітей. Зазначено, що головною цінністю Гаазької конвенції є те що, вона захищає права дитини та її інтереси та гарантує право кожної дитини на належні умови життя.
Недоспасова Д. В. Цивільно-правові аспекти міжнародного викрадення дітей / Д. В. Недоспасова // Шерешевські читання: Проблеми цивілістики в умовах пандемії та ІТ : матер. Всеукр. наук. конф. (м. Одеса, 10 грудня 2021 р.) / МОН України, НУ "ОЮА" ; за заг. ред.д.ю.н., проф. Є. О. Харитонова. – Одеса: Фенікс, 2021.– С. 329-332.
Keywords: міжнародне викрадення дитини; місце постійного проживання; Кримінальний кодекс України; Гаазька конвенція