Відповідальність за економічні злочини в країнах англо-американської правової сім’ї - Стрельцов, Євген Львович; Стрельцов, Евгений Львович; Streltsov, Ievgen Lvovych (Херсон : Гельветика, 2014)
У статті пропонується науковий погляд відносно складної кримінально-правової категорії.

В статье, с учетом результатов сравнительно-правового исследования, обосновывается научная позиция в отношении сложной уголовно-правовой категории.

In the article taking into account the results of comparative law research a scientific look on the complex criminal law category is offered.
Ответственность за экономические преступления в странах англо-американской правовой семьи
Responsibility for Economic Crimes in the Countries Belonging to the Anglo-American Legal Family
Стрельцов Є. Л. Відповідальність за економічні злочини в країнах англо-американської правової сім’ї / Є. Л. Стрельцов // Науковий вісник Міжнародного гуманітарного університету. Серія : «Юриспруденція» = International Humanitarian University Herald. Jurisprudence. – 2014. – Вип. 11. – Т. 2. – С. 66-69.
Keywords: Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; кримінальна відповідальність; об’єкт злочину; сутність правового регулювання; правовий порядок; порівняльно-правове дослідження; уголовная ответственность; объект преступления; сущность правового регулирования; правопорядок; сравнительно-правовое исследование; criminal responsibility; object of crime; essence of legal regulation; legal order; comparative law research