Проблеми реалізації права на працю: працевлаштування молоді - Шарапановська, Ольга Юріївна (Одеса : Гельветика, 2020)
У статті розглянуто сучасний стан правового регулювання зайнятості молоді, досліджено основні проблеми забезпечення зайнятості молоді, проаналізовано нормативні документи.
Шарапановська О. Ю. Проблеми реалізації права на працю: працевлаштування молоді / О. Ю. Шарапановська // 75-а річниця ООН – сучасний стан та розвиток міжнародного права : збірник матеріалів Всеукр. наук. студент. конф. (м. Одеса, 30 листопада 2020 р.) / МОН України, НУ "ОЮА" ; відп. вед. М. Р. Аракелян. - Одеса : Гельветика, 2020. – С. 162-165.
Keywords: права на працю; молодь; працевлаштування молоді; зайнятість молоді; роботодавці