Способи постмодерністського текстотворення крізь призму полістилістики - Бабелюк, О. А.; Babeliuk, О. А. (Одеса : Фенікс, 2013)
Стаття присвячена вивченню полістилістичності пост модерністського художнього тексту. У статті доведено, що постмодерністський художній текст є тим середовищем, де у процесі полістилістичної практики текстотворення виникають нові способи зображення (стилетвірні та смислотвірні).
Бабелюк О. А. Способи постмодерністського текстотворення крізь призму полістилістики / О. А. бабелюк // Одеський лінгвістичний вісник : зб. наук. праць / Національний університет "Одеська юридична академія" .-Одеса : Фенікс, 2013.- 5-16.
Keywords: полістилістика; постмодерністський художній текст; текстотворення; стилетвірні й смислотвірні стилістичні засоби і прийоми; полистилистика; текстообразование; постмодернистский художественный текст; стилеобразующие и смыслообразующие стилистические средства и приемы.; postmodern polystylitics; postmodern literary text; styleforming and senseforming stylistic means and devices