Міжнародна економіка : навчально-методичний посібник - Кібік, Ольга Миколаївна; Кібік, О. М.; Кибик, Ольга Николаевна; Kibik, Olha M.; Нестерова, Катерина Сергіївна; Нестерова, К. С.; Нестерова, Екатерина Сергеевна; Nesterova, Kateryna S.; Хаймінова, Юлія Володимирівна; Хаймінова, Ю. В.; Хайминова, Юлия Владимировна; Khaiminova, Yuliia V. (Одеса : НУ "ОЮА", 2020)
Визначено сутність міжнародних економічних відносин. Висвітлено суб’єкти та об’єкти, форми міжнародних економічних відносин. Надано комплексний виклад сутнісних питань щодо міжнародних економічних відносин. Визначено інструменти зовнішньоторговельної, валютної політики. Особливу увагу приділено інтеграційним процесам. Визначено сучасні види міжнародного бізнесу, особливості міжнародного менеджменту та маркетингу. Навчально-методичний посібник призначений для здобувачів вищої освіти, що отримують ступінь бакалавра та магістра у галузях знань 07 «Управління та адміністрування», 05 «Соціальні та поведінкові науки», 81 «Право», 06 «Журналістика» в Національному університеті «Одеська юридична академія» та інших вищих навчальних закладах.
Кібік О. М. Міжнародна економіка : навчально-методичний посібник / О. М. Кібік, К. С. Нестерова, Ю. В. Хаймінова. - Одеса : НУ "ОЮА", 2020. - 85 с.
Keywords: міжнародна економіка; міжнародні економічні відносини; зовнішньоторговельна валютна політика; міжнародний бізнес; міжнародний менеджмент та маркетинг; International Economics; International Economic Relations; foreign trade policy; international business; international management and marketing; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Business and economics