Публічна політика: навч.-метод. посібник - Мамонтова, Елла Вікторівна; Мамонтова, Е. В.; Mamontova, Ella V. (Одеса : Фенікс, 2023)
Навчально-методичний посібник призначений для здобувачів вищої освіти, які вивчають дисципліну «Публічна політика». У навчально-методичному посібнику викладено зміст навчальної дисципліни за темами лекцій та практичних занять, практичні завдання з курсу, перелік тем для самостійної роботи, питання для перевірки знань з навчальної дисципліни, перелік тем доповідей та презентацій, а також список рекомендованої літератури. Навчально-методичний посібник підготовлено відповідно до освітньої програми вищої освіти за спеціальністю 052 «Політологія» і рекомендовано використовувати у навчальній роботі при підготовці фахівців за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти.
Мамонтова Е. В. Публічна політика: навч.-метод. посібник для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти [Електронне видання] / уклад.: Е. В. Мамонтова // Нац. ун-т «Одеська юридична академія». - Одеса: Фенікс, 2023. – 146 с. – Режим доступу : https://doi.org/10.32837/11300.25692
Keywords: публічна сфера; публічна політика; політична влада; демократія; політична культура; громадянське суспільство; органи законодавчої влади; виконавча влада; органи судової влади; права і свободи громадянина; публічне врядування; зарубіжний досвід політичного управління; public sphere; public policy; political power; democracy; political culture; civil society; bodies of legislative power; executive; judicial authorities; rights and freedoms of a citizen; public administration; foreign experience of political management