Бухгалтерський облік : практикум для підготовки до аудиторних занять та самостійної роботи здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності D1 «Облік і оподаткування» - Візіренко, Світлана Вікторівна (Одеса : НУ «ОЮА», 2026)
Практикум з дисципліни «Бухгалтерський облік» розроблено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності «Облік і оподаткування» з метою формування системи теоретичних знань і практичних навичок щодо організації та ведення бухгалтерського обліку, опанування базових категорій, принципів, методів та інструментів облікового процесу. Структура практикуму передбачає питання до практичних занять, завдання для самостійної роботи, питання для самоконтролю, практичні та тестові завдання для перевірки рівня засвоєння навчального матеріалу, а також орієнтовну тематику презентацій для поглибленого вивчення окремих тем дисципліни. Матеріали практикуму спрямовані на закріплення теоретичних знань, формування практичних навичок, розвиток аналітичного мислення та професійних компетентностей, необхідних для подальшої діяльності у сфері обліку й оподаткування. Практикум може використовуватися під час аудиторної роботи та для самостійного опрацювання навчального матеріалу здобувачами вищої освіти.
Візіренко С. В. Бухгалтерський облік : практикум для підготовки до аудиторних занять та самостійної роботи здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності D1 «Облік і оподаткування» / Нац. ун-т «Одеська юрид. академія». Одеса, 2026. 135 с. URL: https://doi.org/10.32837/11300.33630
Keywords: Бухгалтерський облік; фінансовий облік; управлінський облік; фінансова звітність; облікова політика; принципи бухгалтерського обліку; активи підприємства; зобов'язання підприємства