Види страхування професійної відповідальності адвоката: добровільне чи обов'язкове ? - Чекмарьова, Л. Ю. (Одеса: Фелікс, 2013)
У статті досліджуються деякі аспекти страхування професійної відповідальності адвокатів в Україні. Запропоновані види захисту професійної відповідальності адвокатів.
Чекмарьова Л. Ю. Види страхування професійної відповідальності адвоката: добровільне чи обов'язкове ? / Л. Ю. Чекмарьова // Адвокатура: минуле та сучасність: матер. II міжнар. наук. конф. молодих вчених, аспір. та студ. (м. Одеса, 2 березня 2013 р.) / відп. за вип. д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін ; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2013. – С.571-573.
Keywords: адвокатура; адвокатська діяльність; страхування професійної відповідальності; адвокатський ризик; страхування професійної відповідальності адвоката