Реорганізація інституту градоначальництва в отаманство у структурі української держави доби гетьманату П. Скоропадського - Юрій, І. А.; Юрий, И.А.; Yuri, І. (My University, 2011)
Article is devoted to the legal aspects city management as institute of state authority and its transformation in conditions of Pavel Skoropadsky's Getmanat.
Реорганізація інституту градоначальництва в отаманство у структурі української держави доби гетьманату П. Скоропадського
Юрій І. А.Реорганізація інституту градоначальництва в отаманство у структурі української держави доби гетьманату П. Скоропадського //Актуальні проблеми політики : зб. наук. пр. / редкол. : С. В. Ківалов (голов. ред.), Л. І. Кормич (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України, НУ ОЮА. – Одеса : Фенікс, 2011. – Вип. 42.324–332.
Keywords: Гетьманат П. Скоропадського; Інститут градоначальництва; Держава доби П. Скоропадського; Государство периода П. Скоропадского; Институт градоначальництва; Гетьманат П. Скоропадского; Hetmanate Skoropadsky; Institute gradonachalnitstva; State period Skoropadsky