Безоплатна правова допомога в кримінальних справах: реальність, доступність, проблеми - Пишна, Я. В. (Одеса:Фелікс, 2013)
В статті викладено аспекти розвитку вітчизняної системи безоплатної правової допомоги як інституції та проведено паралелі та зауваження з міжнародними інституціями відповідно до особливостей національної системи права.
Пишна Я. В. Безоплатна правова допомога в кримінальних справах: реальність, доступність, проблеми / Я. В. Пишна // Адвокатура: минуле та сучасність: матер. II міжнар. наук. конф. молодих вчених, аспір. та студ. (м. Одеса, 2 березня 2013 р.) / відп. за вип. д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін ; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2013. – С.322-324.
Keywords: безоплатна правова допомога; захист прав і свобод людини і громадянина; Закон України " Про безоплатну правову допомогу"; Європейський суд з прав людини; Рада Європи; Конституція України