Загальна теорія права та держави : для підготовки здобувачів вищої освіти освітнього ступеня бакалавра у Національному університеті «Одеська юридична академія», галузь знань К «Безпека і оборона» спеціальність К9 «Правоохоронна діяльність» - Завальнюк, В. В.; Антошина, І. В.; Ковбасюк, С. В.; Іванчук, В. Є. (Одеса : Фенікс, 2025)
Методичні рекомендації містять систематизований перелік тем, передбачених навчальною програмою, питання для підготовки до лекційних та практичних занять, а також методичні рекомендації з опанування навчальної дисципліни, перелік наукової літератури для підготовки до практичних занять і контрольних заходів. Рекомендації призначені для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня бакалавра в галузі знань К «Безпека і оборона» спеціальності К9 «Правоохоронна діяльність».
Загальна теорія права та держави : методичні рекомендації для підготовки здобувачів вищої освіти освітнього ступеня бакалавра у Національному університеті «Одеська юридична академія», галузь знань К «Безпека і оборона» спеціальність К9 «Правоохоронна діяльність» [Електронне видання] / уклад. : В. В. Завальнюк, І. В. Антошина, С. В. Ковбасюк, В. Є. Іванчук ; Нац. ун-т «Одеська юрид. академія». - Одеса : Фенікс, 2025. - 86 с. - Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.32226
Keywords: загальна теорія права та держави; правові відносини; право; форми права; джерела права; тлумачення права; правова поведінка; юридична відповідальність; держава