Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Системне адміністрування комп’ютерних мереж» - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2026)
Комплекс включає: 1. Силабус навчальної дисципліни «Системне адміністрування комп’ютерних мереж». 2. 121 Б ВК6 3 КЛ Системне адміністрування комп'ютерних мереж. 3. 121 Б ВК6 3 ПР Системне адміністрування комп'ютерних мереж. 4. 121 Б ВК6 3 СР Системне адміністрування комп'ютерних мереж.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Системне адміністрування комп’ютерних мереж». Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2026.