Моделювання та оптимізація систем та мереж : Методичні рекомендації для самостійної роботи здобувачів, які навчаються за другим (магістерським) рівнем вищої освіти в галузі знань 12 «Інформаційні технології» - Соловська, І. М.; Соловська, Ірина Миколаївна; Розенвассер, Д. М.; Розенвассер, Денис Михайлович (Одеса : Кафедра комп’ютерних наук Міжнародного гуманітарного університету, 2023)
Методичні рекомендації з курсу «Моделювання та оптимізація систем та мереж» призначено для самостійної роботи здобувачів, що навчаються за другим (магістерським) рівнем в галузі знань 12 «Інформаційні технології». Методичні рекомендації розроблено у відповідності до навчального плану освітньо-професійної програми «Інженерія програмного забезпечення» зі спеціальності 121 «Інженерія програмного забезпечення», освітньо-професійної програми «Комп’ютерні науки» зі спеціальності 122 «Комп’ютерні науки», освітньо-професійної програми «Комп’ютерна інженерія» зі спеціальності 123 «Комп’ютерна інженерія». Матеріали призначено для студентів факультету кібербезпеки, програмної інженерії та комп’ютерних наук Міжнародного гуманітарного університету. Дисципліна «Моделювання та оптимізація систем та мереж» формує у здобувачів необхідний обсяг теоретичних і практичних знань про системне моделювання та галузь його застосування в системному інжинірингу, методи концептуального проектування та функціональний аналіз технічної системи, формує знання з архітектурного моделювання системи та її синтезу. При вивченні дисципліни особливу увагу приділено теоретичному та експериментальному дослідженню, розробці та використанню математичних моделей систем і процесів, математичних методів, а також отриманню знань, основних понять, положень та особливостей математичного моделювання, засвоєння теоретичних знань і формуванню практичних навичок з основ моделювання систем та мереж.
Розенвассер Д. М., Соловська І. М. Моделювання та оптимізація систем та мереж : Методичні рекомендації для самостійної роботи здобувачів, які навчаються за другим (магістерським) рівнем вищої освіти в галузі знань 12 «Інформаційні технології» [Електронне видання] / І. М.Соловська, Д. М. Розенвассер. – Одеса : Кафедра комп’ютерних наук Міжнародного гуманітарного університету, 2023. – 14 с. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/26509
Keywords: Наука моделювання; Комп’ютерне моделювання; Моделювання систем та мереж; Оптимізація систем та мереж; Симплекс метод; Research Subject Categories::TECHNOLOGY