Медіареальність релігійної комунікації в Україні - Климентова, О. В.; Климентова, Олена Вадимівна; Klymentova, O. V.; Klymentova, Olena; klymentova, olena vadymivna (Одеса, 2017)
Статтю присвячено дослідженню медіалінгвістичної дискурсивної специфіки сучасних українських релігійних засобів масової інформації. Особливу увагу приділено мовленнєвій поведінці актантів релігійного медіапростору, новим функціям лінгвістики в інформаційно-комунікативному суспільстві, лінгвосугестивним технікам маніпуляції.

The given article deals with media linguistic discourse of the modern Ukrainian religious media. The article observes peculiarity of the behavior of aktants of religious media sphere in Ukraine, and also identifies the new functions of media linguistics in information-communicative society. The peculiarities of realization of the verbal influence in the religious discourse are analyzed in the article.
Климентова О. В. Медіареальність релігійної комунікації в Україні / О. В. Климентова // Одеський лінгвістичний вісник. – 2017. – Вип. 9. – Т.2. – С. 79-84.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION; медійний дискурс; релігійні медіа; інформаційна функція; функція впливу; лінгвосугестивна функція; lingvo-suggestive influence; media discourse; religious media; information function; function of influence; lingvo- suggestive function; expansive addressed program