Взаємодія прокурора з контролюючими органами при здійсненні нагляду за додержанням законодавства з захисту прав споживачів - Нестерчук, Л. П. (Одеса: Фенікс, 2012)
В статті досліджено особливості взаємодії органів прокуратури з контролюючими органами при здійсненні нагляду за додержанням законодавства з захисту прав споживачів. Визначено форму взаємодії, сформульовані принципи, на яких вона грунтується.
Нестерчук Л. П. Взаємодія прокурора з контролюючими органами при здійсненні нагляду за додержанням законодавства з захисту прав споживачів / Л. П. Нестерчук // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.169-170.
Keywords: взаємодія; органи прокуратури; контролюючі органи; координаційна діяльність; захист прав споживачів