Засоби соціальних комунікацій у професійно-навчальній діяльності - Барабанова, Наталія; Барабанова, Н.; Barabanova, Nataliia (Національний університет «Одеська юридична академія», 2022)
У дослідженні доведена доцільність для майбутніх фахівців оволодіння соціокомунікативною компетентністю, тобто вміннями і навичками вербальної і невербальної поведінки у типових ситуаціях трудового процесу, що підвищить ефективність їх трудової соціалізації, більш ефективної активності у ситуаціях професійної та соціальної діяльності.

The study proved the expediency for future specialists of mastering socio-communicative competence, that is, skills and abilities of verbal and non-verbal behavior in typical situations of the labor process, which will increase the effectiveness of their labor socialization, more effective activity in situations of professional and social activity.
Барабанова Н. Засоби соціальних комунікацій у професійно-навчальній діяльності / Наталія Барабанова // Журналістика та соціальні комунікації в контексті становлення громадянського суспільства в Україні і в світі: виклики, тенденції, перспективи : матер. Всеукраїнської наук.-практ. конф. (м. Одеса, 4 листопада 2022 р.) / наук. ред. В. Колкутіна, упоряд. Ю. Грушевська - Одеса : Національний університет «Одеська юридична академія», 2022. - С. 5-8.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES; умови життєдіяльності; вербальна і невербальна поведінка; професійна і соціальна взаємодія; living conditions; verbal and non-verbal behavior; professional and social interaction