Структура суб’єктів забезпечення інформаційної безпеки в Україні - Олійник, О. В.; Олейник, О. В.; Oliynik, O. V. (Одеса : Юрид. л-ра, 2012)
У статті проаналізовано структуру субєктів забезпечення інформаційної безпеки України.
Олійник О. В. Структура суб’єктів забезпечення інформаційної безпеки в Україні / О. В. Олійник // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України, НУ «ОЮА». – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – Вип. 68. - С. 485-491.
Keywords: інформаційна безпека; інформаційні ресурси; інформаційна інфраструктура; національна безпека; информационная безопасность; информационные ресурсы; информационная инфраструктура; национальная безопасность; information security; information resources; information infrastructure; national security