Адвокатське самоврядування в Україні - Бондарчук, Д. С. (Одеса: Фелікс, 2013)
У статті здійснено узагальнення наукових досліджень та нормативного закріплення засад адвокатського самоврядування в Україні. Зазначено, що адвокатське самоврядування є основним гарантованим Законом право самостійно вирішувати основні організаційні питання адвокатурою.
Бондарчук Д. С. Адвокатське самоврядування в Україні / Д. С. Бондарчук // Адвокатура: минуле та сучасність: матер. II міжнар. наук. конф. молодих вчених, аспір. та студ. (м. Одеса, 2 березня 2013 р.) / відп. за вип. д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін ; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2013. – С.27-30.
Keywords: адвокатура України; адвокатське самоврядування; законодавство; правова доктрина; національна асоціація адвокатів України