Конституційне право України : навчально-методичний посібник - Тицька, Яна Олександрівна; Згама, Антоніна Олександрівна; Качурінер, Вікторія Львівна; Tytska, Yana; Zghama, Antonina; Kachuriner, Viktoriia (Одеса : Міжнародний університет, 2026)
У навчально-методичному посібнику викладено основні питання курсу «Конституційне право України», наведено перелік питань до семінарських занять, бібліографія для підготовки до семінарських занять, питання для самостійної перевірки знань. Навчально-методичний посібник призначено для здобувачів вищої освіти та розроблено відповідно до освітньої програми підготовки бакалавра за спеціальностями 081- Право, 262 – Правоохоронна діяльність.
Тицька Я.О., Згама А.О., Качурінер В. Л. Конституційне право України : навч.-метод. посіб. Одеса, 2026. 186 с. URL: https://hdl.handle.net/11300/32740 ; DOI: https://doi.org/10.32837/11300.32740
Keywords: Конституційне право України; права і свободи людини; державний суверенітет; народовладдя; поділ влади; верховенство Конституції; місцеве самоврядування; політичні права; правовий статус громадян; державний устрій