Конституційні засади регулювання відносин власності в Україні - Некіт, Катерина Георгіївна; Некит, Екатерина Георгиевна; Nekit, Ekaterina G. (My University, 2013)
У тезах досліджуються принципи регулювання відносин власності, закріплені у Конституції України, та у подальшому деталізовані на рівні ЦК України.
Некіт К. Г. Конституційні засади регулювання відносин власності в Україні / К. Г. Некіт // Нова редакція Конституції України та вдосконалення цивільного законодавства: проблеми гармонізації : матер. круглого столу (Одеса, 14 вер. 2013 р.) / за заг. ред. д.ю.н., проф. Є.О. Харитонова ; Національний університет «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2013. – С. 20-22.
Keywords: право власності; Конституція; принципи; засади; непорушність; неприпустимість позбавлення права власності; принцип недискримінації; право собственности; Конституция; принципы; основы; нерушимость; недопустимость лишения права собственности; принцип недискриминации; property right; Constitution; the principles; foundations; stability; inadmissibility deprivation of property rights; the principle of non-discrimination