Земельне право : навчально-методичний посібник для студентів усіх факультетів та форм навчання за спеціальністю 081 «Право» - Годованюк, Андрій Йосипович; Харитонова, Тетяна Євгенівна; Гавриш, Наталія Степанівна; Григор’єва, Христина Антонівна; Заверюха, Марина Михайлівна; Канівець, Людмила Анатоліївна; Караханян, Карина Мартинівна (Луцьк : Вежа-Друк, 2024)
У навчально-методичному посібнику зібрані необхідні розробки щодо викладання здобувачам вищої освіти курсу «Земельне право» – однієї з важливих навчальних дисциплін професійної підготовки фахівців із права. Запропоновані методичні розробки враховують особливості правовідносин у земельній сфері та спрямовані на всебічну підготовку фахівців із права для ефективної роботи в юридичній роботі різного роду направленості та прямування.
Земельне право : навч.-метод. посіб. для студентів усіх факультетів та форм навчання за спеціальністю 081 «Право» / А. Й. Годованюк, Т. Є. Харитонова, Х. А. Григор’єва та ін. / за ред. проф. Т. Є. Харитонової. – Луцьк : Вежа-Друк, 2024. – 156 с. Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.28263
Keywords: Предмет земельного права та його особливості; Методи регулювання земельних відносин; Основні принципи земельного права; Закони як визначальні джерела земельного права; Поняття і класифікація джерел земельного права