Адміністративно-правове регулювання та особливості ринку праці в Україні - Тімашов, В. О.; Тимашев, В. А.; Timashоv, V. О. (Одеса : Юрид. л-ра, 2015)
У статті розглянуто стан ринку праці України. Наведено умови й особливості, які формують ринок праці в країні. Проведено аналіз ринку праці за попередні роки. Визначено основні проблеми формування ринку праці в сучасних умовах та шляхи їх подолання з огляду на позиції науковців.

Административно-правовое регулирование и особенности рынка труда в Украине. В статье рассмотрено состояние рынка труда Украины. Приведены условия и особенности, которые формируют рынок труда в стране. Проведен анализ рынка труда за предыдущие годы. Определены основные проблемы формирования рынка труда в современных условиях и пути их преодоления с учетом мнений ученых.

Administrative and legal regulations and the labor market in Ukraine. Actual problems of this study is employment and unemployment in Ukraine, in particular, the nature and forms of employment, causes, forms and levels of unemployment, especially its manifestation in territorial aspect. Special attention needs forecasting labor market issues and peculiarities of its formation in Ukraine, the problem of an effective system of employment.
Тімашов В. О. Адміністративно-правове регулювання та особливості ринку праці в Україні / В. О. Тімашов // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: В. В. Завальнюк (голов. ред.) [та ін.] ; відп. за вип. М. В. Афанасьєва. – Одеса : Юрид. л-ра, 2015. – Вип. 75. – C. 336-342.
Keywords: ринок праці; кон’юнктура ринку; робоча сила; безробіття; структура зайнятості населення; правове регулювання ринку праці; рынок труда; конъюнктура рынка; рабочая сила; безработица; структура занятости населения; правовое регулирование рынка труда; labor market; market conditions; labor force; unemployment; employment structure; regulation of the labor market