Актуальні питання правового регулювання видобутку бурштину - Левицька, Вікторія Олександрівна (Одеса: Гельветика, 2019)
Стаття присвячена висвітленню особливостей правового регулювання видобутку бурштину в контексті сталого розвитку бурштиноносних регіонів України.
Левицька В. О. Актуальні питання правового регулювання видобутку бурштину / В. О. Левицька // Проблеми застосування норм аграрного, земельного та екологічного Права: збірник матеріалів Університетської інтернет-конференції «Проблеми застосування норм аграрного, земельного та екологічного права»: матер. конференції (м. Одеса, 24 травня 2019 року) / відп. ред. д.ю.н., доц. Т.Є. Харитонова, к.ю.н., доц. Є.О. Платонова, к.ю.н., доц. Л.А. Канівець, к.ю.н., доц. К.М. Караханян. – Одеса: Гельветика, 2019. – С. 105-107.
Keywords: бурштин; нелегальний видобуток; сталий розвиток; старатель; господарсько-правовий механізм