Логіка : практикум - Матюшина, Інна Іванівна; Matiushyna, Inna I.; Матюшина, І. І. (Одеса : Фенікс, 2023)
Практикум містить завдання до кожної теми семінарського заняття з коротким викладом теоретичного матеріалу. Наприкінці кожної теми запропоновано приклади розв’язання задач. Наприкінці практикуму запропоновано список рекомендованої літератури, а також питання до заліку.
Матюшина І. М. Логіка : практикум / І. М. Матюшина ; Нац. ун-т «Одес. юрид. академія». – Одеса : Фенікс, 2023. – 70 с. - Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.26465
Keywords: логіка; логічні операції; судження; умовивід; аргументація; logic; logical operations; judgment; inference; argument; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::Philosophy subjects