До проблеми вивчення дієслівних двоконституентних конструкцій - Ковбаско, Ю. Г.; Ковбаско, Юрій Григорович; Kovbasko, Yu. Н. (Одеса, 2015)
Статтю присвячено вивченню дієслівних двоконституентних конструкцій у сучасній англійській мові. Проведено аналіз співвідношення структурних конституентів і семантичних компонентів у межах таких одиниць. Запропоновано поділ на ідіоматизовані, частково фосилізовані та нефосилізовані конструкції.

The article deals with the investigation of verb two-constituent constructions in PDE. The analysis of correlation between structural constituents and semantic components has been carried out. The division of constructions into idiomatized, partially fossilized and unfossilized has been proposed.
Ковбаско Ю. Г. До проблеми вивчення дієслівних двоконституентних конструкцій / Ю. Г. Ковбаско // Одеський лінгвістичний вісник. – 2015. – Вип. 6. – Т.2. – С. 31-35.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION; фразове дієслово; дієслівно-часткова конструкція; фосилізація; ідіоматизація; phrasal verb; verb-particle construction; fossilization; idiomatization