Загальна характеристика розвитку адвокатури України у XVI - XVIII століття - Зозуля, К. Т. (Одеса: Фелікс, 2013)
В статті розглянуто і розкрито історичний шлях виникнення та розвитку української адвокатури, яка сягає глибинних історичних коренів, доцільно простежено її становлення з того часу, коли вона була організаційно оформлена й законодавчо закріплена як особливий правовий інститут.
Зозуля К. Т. Загальна характеристика розвитку адвокатури України у XVI - XVIII століття / К. Т. Зозуля // Адвокатура: минуле та сучасність: матер. II міжнар. наук. конф. молодих вчених, аспір. та студ. (м. Одеса, 2 березня 2013 р.) / відп. за вип. д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін ; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2013. – С.67-69.
Keywords: адвокатура; історичний розвиток інституту адвокатури; Литовський статут; адвокатура України у XVII-XVIII століттях; професійний юрист