Формулювання позовних вимог та їх оцінка судом - Андронов, Ігор Володимирович; Андронов, І. В.; Andronov, Ihor V. (Одеса : Фенікс, 2026)
Грамотне формулювання позовних вимог під час написання позовної заяви є показником фахового рівня адвоката та однією з важливих умов позитивного результату розгляду та вирішення справи судом. Воно передбачає не лише обрання ефективного способу захисту права, а й правильне викладення позовних вимог в тексті позовної заяви з отриманням правильної стилістики, коректним використанням спеціальної термінології та змістовним наповненням тексту необхідною інформацією.
Андронов І. В. Формулювання позовних вимог та їх оцінка судом. Соціально-політична та правова система України в цифрову епоху: сучасні виклики : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 22 квіт. 2026 р.) / заг. ред. С. Ківалова ; НУ «Одес. юрид. академія». Одеса : Фенікс, 2026. Т. 2. С. 163-165. URL: https://doi.org/10.32837/11300.33022
Keywords: цивільний процес; цивільне судочинство; процесуальні документи; позовні вимоги; позовна заява; civil process; civil proceedings; procedural documents; claims; statement of claim