Правові наслідки засудження особи за межами України - Іщенко, В. О. (Одеса, 2016)
Стаття присвячена аналізу питань присвяченим правовим наслідкам засудженної особи за межами України.
Іщенко В. О. Правові наслідки засудження особи за межами України / В. О. Іщенко // Актуальні проблеми теорії кримінальної законотворчості та практики правозастосування: матеріали Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф. (м. Одеса, 27 груд. 2016 р.) відпов. ред. д.ю.н., професор В. О. Туляков, упор.: В. О. Туляков, Ю. Ю. Коломієць, О. В. Степаненко ; НУ«ОЮА», Каф. крим. прав., Одеський місцевий осередок ГО «Всеукраїнська асоціація кримінального права». – Одеса, 2016. – С. 162-166.
Keywords: кримінальний закон; кримінально-правова відповідальність; принципи кримінального права; дія кримінально-правових норм; персональний принцип; територіальний; подвійна кримінальна відповідальність