Співвідношення понять "юридична особа" та "колективний суб'ект права" в контексті обгрунтування категорії "складовий колективний суб'єкт права". - Паращевіна, О.А.; Паращевина, О.А.; Parashhevina, O (My University, 2011)
This article is devoted to analysis of essence of category legal subject. The special attention is spared the study of questions of speciﬁ c collective legal subjects, and similarly classiﬁ cations and authentication in this system component collective legal subject.
Паращевіна. О.А.Співвідношення понять "юридична особа" та "колективний суб'ект права" в контексті обгрунтування категорії "складовий колективний суб'єкт права". / О.А. Паращевіна // Актуальні проблеми політики : зб. наук. пр. / редкол. : С. В. Ківалов (голов. ред.), Л. І. Кормич (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України, НУ ОЮА. – Одеса : Фенікс, 2011. – Вип. 43. С. 210 - 218.
Keywords: Категорії "суб'ект права"; Колективний суб'ект права; Поняття "юридична особа" та "колективний суб'ект права"; Класифікації суб'ектів права; Класификации субъектов права; Понятие "юридическая личность" и "коллективный субъект права"; Коллективный субъект права; Категории "субъект права"