Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Інформаційні та комунікаційні технології", зі спеціальності 181 "Харчові технології" Бакалавр - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2025)
Комплекс включає: 1. Силабус Інформаційні та комунікаційні технології. Григор’єва Тетяна Ігорівна. 2. Григор’єва Тетяна Ігорівна Інформаційні та комунікаційні технології : Навчальний посібник [Електронне видання] / факультет менеджменту, готельно-ресторанної справи та туризму. Міжнародний гуманітарний університет. Одеса. 2024. 38 с. 3. Робоча програма Інформаційні та комунікаційні технології. Григор’єва Тетяна Ігорівна.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Інформаційні та комунікаційні технології", зі спеціальності 181 "Харчові технології" Бакалавр ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2025. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/29278