Соціологія економіки та підприємництва : навчально-методичний посібник - Яценко, Микола Анатолійович; Каретна, Ольга Олександрівна (Одеса : Фенікс, 2024)
Навчально-методичний посібник призначений для надання допомоги здобувачам вищої освіти, які вивчають дисципліну «Соціологія економіки та підприємництва». У навчально-методичному посібнику викладено зміст навчальної дисципліни за темами лекцій та практичних занять, практичні завдання з курсу, перелік тем для самостійної роботи, питання для перевірки знань з навчальної дисципліни, перелік тем доповідей, презентацій та список рекомендованої літератури. Навчально-методичний посібник підготовлено відповідно до освітньо-професійної програми вищої освіти за спеціальністю 054 «Соціологія», а також рекомендовано використовувати у навчальній роботі при підготовці фахівців за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти.
Яценко М. А. Соціологія економіки та підприємництва : навч.-метод. посіб. для здобувачів вищої освіти [Електронне видання] / М. А. Яценко, О. О. Каретна ; Національний університет «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2024. − 81 с. Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.27260
Keywords: соціологія економіки як наука; основні етапи розвитку соціології економіки; соціально-економічна структура суспільства; соціологія споживання; праця як соціально-економічний процес; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES