Впровадження інноваційних практик в роботу наукової бібліотеки НУ «ОЮА» - Опольська, Т. І.; Опольська, Тамара Іванівна; Opolska, Tamara I. (Одеса : Фенікс, 2026)
Інноваційна діяльність бібліотеки є важливим фактором розвитку університету. Вона сприяє підвищенню якості освіти та науки, відіграє ключову роль у забезпеченні доступу до знань та супроводу освітнього процесу. На сьогодні у інноваційній бібліотечній практиці існують нагальні теми і проблеми. Які ж рішення для майбутнього? Серед основних викликів: фінансування, технічне оновлення та підготовка кадрів. Перспективи розвитку пов’язані з впровадженням штучного інтелекту та розширенням електронних сервісів.
Опольська Т. І. Впровадження інноваційних практик в роботу наукової бібліотеки НУ «ОЮА». Соціально-політична та правова система України в цифрову епоху: сучасні виклики : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 22 квіт. 2026 р.) / заг. ред. С. Ківалова ; НУ «Одес. юрид. академія». Одеса : Фенікс, 2026. Т. 2. С. 651-654. URL: https://doi.org/10.32837/11300.33012
Keywords: наукова бібліотека; бібліотека університету; інноваційна діяльність; цифровізація; бібліотекар