Територіальна організація виборів в Україні: законодавчі критерії та виборча практика - Афанасьєва, Мар’яна Володимирівна; Афанасьева, Марьяна Владимировна; Afanasyeva, Maryana V. (Одеса, 2012)
Стаття присвячена аналізу критеріїв законодавчого проектування територіальної організації виборів та практики їхньої застосування під час парламентських виборів в Україні. Статья посвящена анализу критериев законодательного проектирования территориальной организации выборов и практики их применения во время парламентских выборов в Украине. The article is devoted to the analyze of legislative design criteria for the territorial organization of elections and their using during the parliamentary elections in Ukraine.
Keywords: вибори; територіальна організація виборів; законодавчі критерії організації виборів; організація виборів; виборча практика; выборы; территориальная организация выборов; законодательные критерии организации выборов; организация выборов; избирательная практика; elections; territorial organization of the elections; legislative cryteria of the electoral organisation; electoral organisation; electoral practice