Політична ідеологія: навч.-метод. посібник - Пехник, А. В.; Пехник, Алевтина Валентинівна; Pekhnyk, Alevtyna V.; Прохоренко, Аліна Марленівна; Прохоренко, А. М.; Prokhorenko, Alina M. (Одеса : Фенікс, 2023)
Навчально-методичний посібник призначений для здобувачів вищої освіти, які вивчають дисципліну «Політична ідеологія». У навчально-методичному посібнику викладено зміст навчальної дисципліни за темами лекцій та практичних занять, практичні завдання з курсу, перелік тем для самостійної роботи, питання для перевірки знань з навчальної дисципліни, перелік тем доповідей та презентацій, а також список рекомендованої літератури. Навчально-методичний посібник підготовлено відповідно до освітніх програм вищої освіти за спеціальністю 052 «Політологія» і рекомендовано використовувати у навчальній роботі при підготовці фахівців за другим (магістерським) рівнем вищої освіти.
Пехник А. В. Політична ідеологія: навч.-метод. посібник для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти [Електроне видання] / уклад. А. В. Пехник, А. М. Прохоренко // Нац. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса: Фенікс, 2023. – 64 с. – Режим доступу : https://doi.org/10.32837/11300.25690
Keywords: ідеологія; структура політичної ідеології; ідеологічна діяльність; ідеологія лібералізму; ідеологія неолібералізму; ідеологія консерватизму; ідеологія неоконсерватизму; соціалізм; комунізм; ідеології націоналізму; політичні течії; ідеології фашизму; ідеологія нацизму; ideology; the structure of political ideology; ideological activity; ideology of liberalism; the ideology of neoliberalism; ideology of conservatism; the ideology of neoconservatism; socialism; Communism; ideologies of nationalism; political currents; the ideology of fascism; the ideology of Nazism