Аксіологічний вимір змісту Конституції України - Салей, М. І.; Салей, М. И.; Saley, M. I. (Одеса : Юрид. л-ра, 2015)
Аналізується ціннісний зміст Конституції України. Доводиться, що Конституція закладає конституційні цінності, які відображають найбільш важливі засади життя суспільства та держави.

Аксиологическое измерение содержания Конституции Украины. Анализируется ценностное содержание Конституции Украины. Доказывается, что Конституция закладывает конституционные ценности, отражающие наиболее важные устои жизни общества и государства.

Axiologican Dimension of the Content of Ukrainian Constitution. The article contains the analysis of the value content of Ukrainian Constitution. The author argues at the Constitution lays the basis of the values which are most significant for the state and the society.
Салей М. І. Аксіологічний вимір змісту Конституції України / М. І. Салей // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: В. В. Завальнюк (голов. ред.) [та ін.] ; відп. за вип. М. В. Афанасьєва. – Одеса : Юрид. л-ра, 2015. – Вип. 75. – C. 150-154.
Keywords: цінності; конституційні цінності; конституційна аксіологія; Конституція України; ценности; конституционные ценности; конституционная аксиология; Конституция Украины; values; Constitutional values; Constitutional axiology; the Constitution of Ukraine