Конституційне право: Особлива частина : навчально-методичний посібник - Віткова, Валентина Сергіївна; Батан, Юрій Дмитрович (Одеса, 2020)
Посібник розроблено для студентів юридичного коледжу. Для кожної теми розроблено теоретичний мінімум та посилання на нормативно-правові акти, а також рекомендовану наукову та навчальну літературу. Автори намагались обрати найновіші джерела, які містяться у відкритому доступі в мережі Інтернет. Задля закріплення набутих знань після теоретичного мінімуму з кожної теми передбачено перелік питань для експрес-опитування, для допитливих і для самостійної роботи та обговорення.
Віткова В. С. Конституційне право України. Особлива частина : навч.-метод. посібник з навч. дисципліни для студ-в юрид. коледжу [Електронний ресурс] / В. С. Віткова, Ю. Д. Батан. - Одеса : 2020. - 190 с. - Режим доступу: http://dspace.onua.edu.ua/handle/11300/12418 DOI 10.32837/11300.12418
Keywords: конституційне право України; конституційна юстиція; форми народовладдя; конституційний лад; конституційний статус людини і громадянина; громадянські стани особистості; місцеве самоврядування; законодавча влада; виконавча влада; конституционное право Украины; конституционная юстиция; формы народовластия; конституционный строй; конституционный статус человека и гражданина; гражданские состояния личности; местное самоуправление; законодательная власть; исполнительная власть; constitutional law of Ukraine; constitutional justice; forms of democracy; constitutional order; the constitutional status of the individual and the citizen; civil states of personality; local self-government; legislature; executive power