Фальсифікація та обіг фальсифікованих лікарських засобів: кримінально-правове дослідження - Коваленко, Іван Анатолійович; Коваленко, Иван Анатольевич; Kovalenko, Ivan A. (Одеса : Видавничий дім «Гельветика», 2018)
Монографію присвячено кримінально-правовому дослідженню проблем кримінальної відповідальності за фальсифікацію лікарських засобів або обіг фальсифікованих лікарських засобів і формуванню на цій основі науково-обґрунтованих пропозицій щодо удосконалення відповідних норм Кримінального кодексу України (та підвищенню ефективності застосування кримінального законодавства). Призначена для практикуючих юристів, науковців, викладачів та студентів вищих навчальних закладів, усіх, хто цікавиться проблемами правової оцінки суспільно-небезпечних діянь пов’язаних з фальсифікацією та обігом фальсифікованих лікарських засобів.
Монографія
Коваленко І. А. Фальсифікація та обіг фальсифікованих лікарських засобів: кримінально-правове дослідження : монографія / І. А. Коваленко ; за наук. ред. Є. Л. Стрельцова. – Одеса : Видавничий дім «Гельветика», 2018. – 232 с.
Keywords: фармацевтичний ринок; якість лікарського засобу; фальсифікований лікарський засіб; фальсифікація лікарських засобів; обіг фальсифікованих лікарських засобів; небезпека для життя та здоров’я особи; фармацевтический рынок; качество лекарственных средств; фальсифицированное лекарственное средство; фальсификация лекарственных средств; оборот фальсифицированных лекарственных средств; опасность для жизни и здоровья человека; pharmaceutical market; medications’ quality; counterfeit medication; counterfeit of medications; trafficking of counterfeit medications; danger to life and health