Деякі питання кібербезпеки в системі управління навчанням Moodle - Логінова, Наталія Іванівна; Логинова, Наталья Ивановна; Loginova, Nataliia I. (My University, 2019)
Тези присвячені дослідженню використання кіберпростору в навчальному процесі для створення єдиного інформаційного простору, що дозволяє забезпечити доступність та ефективність навчання за допомогою системи управління навчанням Moodle. Проаналізовано можливі канали витоку інформації в даній системі та надано рекомендації щодо її захисту.

Тезисы посвящены исследованию использования киберпространства в учебном процессе для создания единого информационного пространства, что позволяет обеспечить доступность и эффективность обучения с помощью системы управления обучением Moodle. Проанализированы вероятные каналы утечки информации в данной системе и даны рекомендации по ее защите.

The theses are devoted to the study of the use of cyberspace in the educational process to create a single information space, which allows for the availability and effectiveness of training with the help of the learning management system Moodle. The probable channels of information leakage in this system are analyzed and recommendations for its protection are given.
Логінова Н. І. Деякі питання кібербезпеки в системі управління навчанням Moodle / Н. І. Логінова // Кібербезпека в сучасному світі : матеріали всеукр. наук.-практ. конф. ( м . Одеса, 29 листоп. 2019 р.) / за ред. О. В. Дикого ; уклад .: Я. І. Кузьма, Т. Ф. Стоянова, Ю.Ю. Пастернак. - Одеса : Видавничий дім «Гельветика», 2019.
Keywords: система управління навчанням Moodle; кіберпростір; кібербезпека; система управления обучением Moodle; киберпространство; кибербезопасность; learning management systems Moodle; cyberspace; cybersecurity