Деякі питання державного контролю за цінами на сільськогосподарську продукцію - Чабаненко, М. М.; Чабаненко, М. М.; Chabanenko, M. M. (Одеса : Видавничий дім "Гельветика", 2017)
Проаналізовано проблеми визначення форм, методів контрольної діяльності органів публічної адміністрації в Україні у сфері забезпечення державного контролю за цінами на сільськогосподарську продукцію.

Некоторые вопросы государственного контроля за ценами на сельскохозяйственную продукцию. Анализируются проблемы определения форм, методов контрольной деятельности органов публичной администрации в Украине в сфере обеспечения государственного контроля за ценами на сельскохозяйственную продукцию.

Some issues of state control over the agricultural products prices. The article analyzes the problem of determining the forms, methods of control of public administration in Ukraine in the sphere of ensuring the quality of agricultural products and state regulation of prices.
Чабаненко М. М. Деякі питання державного контролю за цінами на сільськогосподарську продукцію / М. М. Чабаненко // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: В. В. Завальнюк (голов. ред.) [та ін.]. – Одеса : Видавничий дім "Гельветика", 2017. – Вип. 78. – С. 180-185.
Keywords: сільськогосподарська продукція; ціни; ринок сільськогосподарської продукції; харчові продукти; державний контроль; сельскохозяйственная продукция; цены; рынок сельскохозяйственной продукции; пищевые продукты; государственный контроль; agricultural products; prices; agricultural products market; foodstuff; state control