Електронні земельні торги як складова сучасних технологій - Чирка, Тетяна Віталіївна (Одеса: Гельветика, 2019)
Стаття присвячена одному з процесів набуття електронним земельним торгам в Україні. Розкривається , як законодавчий процес, так і пілотний проект, щодо реалізації прав на землю за результатом електронних торгів.
Чирка Т. В. Електронні земельні торги як складова сучасних технологій / Т. В. Чирка // Проблеми застосування норм аграрного, земельного та екологічного Права: збірник матеріалів Університетської інтернет-конференції «Проблеми застосування норм аграрного, земельного та екологічного права»: матер. конференції (м. Одеса, 24 травня 2019 року) / відп. ред. д.ю.н., доц. Т.Є. Харитонова, к.ю.н., доц. Є.О. Платонова, к.ю.н., доц. Л.А. Канівець, к.ю.н., доц. К.М. Караханян. – Одеса: Гельветика, 2019. – С. 195-197.
Keywords: електронні земельні торги; земельна ділянка; державна власність; реєстраційний внесок; земельне законодавство