До питання про співвідношення поняття "спрощене" та "прискорене" судове провадження у кримінальному процесі - Бардаш, А. О. (Одеса: Фенікс, 2012)
У статті розглянуті особливості прискорених та спрощених проваджень у кримінальному процесі України. Зазначено, що ці провадження не співпадають за метою та за своїми процесуальними особливостями, подані авторські визначення даних проваджень.
Бардаш А. О. До питання про співвідношення поняття "спрощене" та "прискорене" судове провадження у кримінальному процесі / А. О. Бардаш // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.373-375.
Keywords: процесуальна форма; прискорені провадження; спрощені провадження; целерантне првадження; застосування