Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Безпека життєдіяльності та охорона праці» - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2026)
Комплекс включає: 1. Силабус навчальної дисципліни «Безпека життєдіяльності та охорона праці» Жигулін О. А. 2. Жигулін О. А. Безпека життєдіяльності та охорона праці : методичні рекомендації до практичних занять та самостійної роботи здобувачів освіти спеціальності 121 Інженерія програмного забезпечення [Електронне видання]; Кафедра інформаційних технологій Міжнародного гуманітарного університету. Одеса, 2025. 193 с. 3. Жигулін О. А. Безпека життєдіяльності та охорона праці : комплексна контрольна робота 2025. 4. Жигулін О.А. Безпека життєдіяльності та охорона праці : опорний конспект лекцій 2025. 5. Жигулін О.А. Безпека життєдіяльності та охорона праці : методичні вказівки 2025. 6. Робоча програма Жигулін О. А. Безпека життєдіяльності та охорона праці.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Безпека життєдіяльності та охорона праці» ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2026. – Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/32488