Конституція України і фінансова політика держави - Трофімова, Л. В. (Одеса: Фенікс, 2012)
У статті проаналізовано Конституцію України, в частині здійснення державної фінансової політики, щорічні закони про державний бюджет, нормативно-правові акти, спрямовані на реалізацію фінансової політики. Визначено місце державної фінансової політики у нормативно-правовому полі нашої держави.
Трофімова Л. В. Конституція України і фінансова політика держави / Л. В. Трофімова // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.83-85.
Keywords: нормативно-правове забезпечення; державна фінансова політика; Конституція України; державний бюджет; свобода громадянина; право громадянина